HOLA ¡¡¡ SALUTACIONS A TOTS ELS SANSASUA

Hola¡¡¡¡
Soc l' Ignasi i tot i que conec a varis de vosaltres possiblement no ens coneixem tots.
En primer lloc, salutacions a tots, i de seguida us voldria dir que fa poc que me he proposat correr, als meus 53, desprès de no haver fet esport durant molts d' anys , i de portar a sobre uns quants (mils?) de paquets de cigarretes.(Bé fa més de 6 anys que res de res).
Ara toca una mica aireixar-se...
Soc de Tortosa, tot i que he viscut a Sant Carles de la Ràpita i he treballat a Barcelona durant molts anys, finalment vaig aterrar a Sant Sadurni ara fa 6 anys i em trobo a gust entre sadurninecs i sadurninenques.
Cal dir que la Rosa Sabaté, companya de feina, ara farà més d' un any em va parlar de vosaltres i de les vostres sortides i una mica ella i una mica una certa necessitat de fer esport em va acabar animant.
La primera cursa que vaig fer va ser la dels Monjos al 2007. Terrible¡¡¡Vaig fer quasi 1 h i 20, i totalment asfixiat, per la qual cosa tocava prendre un llarg descans fins desprès de l' estiu.
Però ara he agafat la drecera i vaig anar a Sant Llorenç d' Hortons, una setmana desprès a L' Ametlla de Merola ( Un poblet sortint de Manresa direcció Berga, on l' organització va ser de les millors que he trobat), diumenge seguent la cursa de la Mercé a Barcelona (un maremàgnum de quasi nou mil persones), a continuació la pujada a la Tossa de Montbui, desprès la cursa solidària del Pais del cava i finalment la de Manresa, on el muscul de la cama em va jugar una mala passada i tot i que vaig acabar, no em va permetre anar a la Talaia, tot i que ja havia pagat.
Aquest diumenge estic apuntat a la Mitja Marató de Salou, encara que no se si podre anar. Si tot va bé fisicament s' intentará. El dia 16 Clot-Camp de l' Arpa-Verneda, (10 Km urbana) i el 22 no penso perdrem la dels Monjos.
No cal dir, que qui vulgui apuntar-se, tant a Salou http://www.mitjadesalou.com/ com al Clot
http://www.sefm.info/cursa.html no pot deixar de fer-ho.
Ens anirem parlant. Com no conec això del blog ara presionaré PUBLICAR ENTRADA i no se si tot aquest mogollon de paraules sortiran per enlloc....