Cursa Solidaria Pais del Cava

Aquest diumenge hem tornat a participar, amb una nodrida representació dels sansasua, a la cursa solidaria del cava 2010. No podiem deixar passar la cursa de casa nostra. Us adjunto els resultats:
http://confrariacava.com/cursa.php
Com sempre la seva recaptació ha estat destinada a la marató de TV3, enguany dedicada a la parálisi cerebral.

Un fantástic día asoleiat ens ha rebut al corredors, benvingut en aquest matí fresquet. La meva impressió d’aquesta edició ha estat molt bona. La organització ha estat a l’alçada de les millors curses: la dels autocars que et porten entre Vilafranca y Sant Sadurní, la recollida de dorsals, la rebuda a la arribada, el lliurament de premis. Encara que, sobretot, el millor de la cursa és el horari. Perfecte pel que no ens agrada llevar-nos d’hora els diumenges. Algunes de les coses que trobaba a faltar anys anteriors, con labavos a la sortida, han estat corretgides, encara que podríen haver-ne possat algun més. També s’han separat els competidor que farien la cursa corrent amb els participants cominadors. Sense dubte s’aprecía que hi ha interès en anar progressant, cosa que começa a ser indispensable. Com va sent habitual en moltes de les curses en que participem, el nombre de participants ha crescut notablement, possant a prova l’organització de aquests esdeveniments.

Si el que escriu hagués de sugerir alguna aspecte a millorar potser sería la col.locació del avituallaments. El primer el trobem massa a prop (al Km 4) i el segon (al Km 9) just al acabar la pujada del “Sol i Vi”, on molts arribem ofegats. Possiblement avançant-lo uns pocs metres sería més cómode pels corredors. Malgrat tot, és posible que els que la fan caminants no pensarán el mateix; no pot ploure a gust de tothom.


En resum, hem gaudit d’un matí molt agradable després d’aquesta cursa tan recomanable. Sense dubte el millor ha estat el tercer lloc a la seva categoría obtingut per a la nostra companya Fátima Becerra (cinquena a la general femenina), pel que la volem felicitar des d’aquí. Al Sansasua les noies són les que més premis han recollit i no dubtem que seguirá sent així. Ens haurém de possar les piles.