¡Bon Nadal i Feliç Any Nou!




Estimats companys del Sansa Sua...Tot,

En nom de tots els que fan possible aquest blog i porten a terme la gestió del club, tant els que hi treballen cada dia com els que col·laborem quan podem, us volem desitjar


MOLT BON NADAL I UN FELIÇ 2011

Creiem que 2010 ha estat un any fantàstic per als Sansasua's. Ens omple de felicitat, i creiem que parlem en nom de tots, veure que cada cop hi ha més gent nova que s’afegeix al nostre grup, amb ganes de passar-s'ho bé, de compartir i, és clar, també de patir una mica.

2010 ha estat un any molt important on ens hem instaurat com a Club Esportiu, estrenant carnets, logo (aviat) i nous patrocinadors. El blog també ha millorat i ha crescut en entrades i, especialment, en visites; no dubteu que està obert a tothom que hi vulgui dir la seva.

Tenim per endavant un any 2011 dur: molts kilòmetres per suar, bé, i també la crisis i tot el que comporta. Tot i això, creiem que el nostre club i els seus amics i socis se’n sortiran triomfants en la mesura que tots posem el nostre granet de sorra i ens esforcem tal com ho sabem fer: suant la samarreta.

Aprofitarem per agrair especialment al nostre president Jeroni per la bona feina feta, a vegades desagraïda i desmotivant, però malgrat tot amb el seu innat optimisme per endavant. També agraïm amb il·lusió el suport donat pels nostres patrocinadors.

I a tots plegats, els nostres companys i amics, us desitgem de nou que gaudiu de unes


¡¡¡¡MOLT BONES FESTES!!!!