CRONICA D'UN ENTRENAMENT

Hola a tothom,

El passat diumenge dia 9 de gener tres socis bojos vam fer una ruta d' entrenament espectacular. Vam arribar al castell de l'Ordal, no vam tenir prou que vam continuar pujant fins arribar al geriàtric que hi ha una mica més amunt i vam continuar desvariant i vam pujar per la part de darrera del geriatric, on hi ha una pujada que posa a prova a qualsevol. Després d'una quantitat indecent de kilometres pujant vam arribar a un punt de la ruta on hi ha unes vistes espectaculars de St. Sadurní d'Anoia que compensen l'esforç titanic que vam fer.
Si arribat aquest moment de la crónica ja us sentiu cansats només de llegir sobre el recorregut i ja us envaeix la mandra, tranquils que a partir d'aquí la ruta es fa tota de baixada amb trossets molt macos i tècnics, això sí, queden uns 10 kilometres per arribar a casa.
Bé, com tampoc em vull enrollar gaire describint tots els trencalls que vam agafar per arribar a casa us deixo un parell d'enllaços. El primer és el track de GPS que podeu obrir al Google Earth per veure detalladament la ruta i el segon es un análisi detallat de la ruta on trobareu dades diverses.
http://www.megaupload.com/?d=94W92JHJ
http://www.megaupload.com/?d=QKXMOMEF

Com podreu veure es una ruta ideal pels que els agrada correr per la muntanya (i patir :) ) i per les persones que els agradi caminar també es una ruta molt maca per passar un matí coneixent el nostre entorn natural.
Fins aviat.
Salut i kms