Crònica La Talaia 2011El dia es presentava calorós, però tant ….., la cursa va començar puntualment a les 9:15, jo sempre amb el meu ritme inicial força tranquil, cal dir que part del circuit es combina amb el Pic de l’Aliga, vaig tarda aprox. 6 km a poder atrapar el meu company Ignasi, amb una pujada com sempre, el qual es va refer al veurem i em va tornar a agafar,a la baixada i quan anàvem junts em vaig torçar el peu i em vaig veure obligat a parar uns 30 segons per comprovar que podia tornar a córrer, això era cap el km 11, a partir d’allà vaig augmentar el meu ritme per poder atrapar el meu company una altre vegada, i el vaig passar però al mantenir el ritme constants per les pujades i tot, em vaig desfondar, al km 19 ja estava super fet caldo no podia ni caminar, el circuit es molt exigent, molta trialera, pedregós,constantment estàs lluitant amb el terreny, tens que anar amb tots els sentits ficats a la cursa, no val a mirar el paisatge i disfrutar de les vistes, ja que et pot costar molt car, vaig acabar la cursa no se com, bueno si que o ser, marejat ( feia força teia ), cansat, i pensant dins meu ... m’hauria de haver quedat a casa dormin, desprès de una hora reposant, vam anar cap al cotxe, que estava aprox. a un km i mig, jo no vaig poder arribar, em vaig asseure sota un arbre i vaig deixar al Ignasi que fes els honors, encara estava marejat, però va ser ficar-me sota la dutxa i el cos es va recuperar al 80%, lo suficient per sortir amb la dona a fer una passejada desprès de dinar, jejejeje.


Però que collons ara ja em trobo millor i ja estic en ganes de tornar a donar guerra.


Nivell de dificultat : Moderada.