Lectura

Avui faré una mica de literatura, us volia fer 5 cèntims dels últims 3 llibres que he llegit últimament, aniré per ordre.Primer parlarem del llibre de Arcadi Alibés, amb el títol "Córrer per ser Feliç".

Explica algunes de les seves vivències a reu del mon al fer les maratons, penseu que ja en porta mes de 100, no em direu que no es una passada, hi ara no vull que s'hem mal interpreti, ja que vull donar la meva opinió personal, tothom sap que el Arcadi es periodista, i el llibre al meu parè esta redactat com a tal, explica coses, però a mi no hem va connectar, no se com dir-ho, no hem va marcar un somriure a la cara llegint el llibre, potser per que jo també practico aquest esport i ser el que es patir, crec que es un llibre mes per les persones que no corren, perquè puguin veure des de fora el que hi ha.

Amb això no vull dir que el llibre no sigui bo, simplement es la meva opinió.El segon es el llibre es del Sr. Haruki Murakami, "De què parlo quan parlo de córrer"
Aquest senyor Japonès, és escriptor, i també córrer, ell també a fet maratons, e inclús a fet una cursa de 100km, te algun parell de detalls curiosos, però em va passar igual que amb llibre de l'Arcadi, no es la meva lectura preferida, te força palla, al meu parer.


El tercer és el del Kilian Jornet, "Correr o Morir"
A sigut el regal de St. Jordi, i em 4 estones ja me'l he polit, diré més, l'he tornat a començar, la veritat es que aquest si m'agradat, ha connectat amb mi, m'ha arrencat el somriure de la cara, m'ha fet viure amb primera persona moments intensos, el Kilian es un fora de sèrie, podríem dir que es l'evolució del ser humà, no tinc adjectius per descriure'l, ja que segurament amb quedaria curt, igualment també ens ensenya que un campió com ell, també es perd, cau, te moments difícils, etc..., és humà, és un campió que mai en te prou, la lectura d'aquest llibre motiva, si motiva, et fa sortir a entrenar amb mes força, et fa sentir mes fort, i això que no explica tecniques de entrenament, ni dietes ni res de tot això, pero deu ni do com li fot.
Jo sincerament el recomano a tothom, inclús diré que te frases molt i molt bones escampades per tot el llibre, i el vocabulari que fa servi, deu ni do, no es queda curt. A deixat el llisto molt alt.

Vull deixar clar que això nomes es una opinió personal, sense ànims de ofendre a ningú.