Cronica - Cursa de l'Esquiador 2010

Cursa de l’Esquiador 2010 “Hostalets de Pierola”

Cursa de Muntanya 17 km
Desnivell acumulat : 1260m
Nivell de Dificultat : Fàcil

5:40 am, 5 minuts abans de que sones el despertador ja me llevat, vestir-me, esmorzar amb tranquil·litat.

6:40 am, Sortir cap Hostalets, uff, el cotxe marca 0Cº, el que m’espera !!!!

7:00 am, Arribo a Hostalets, aparco i vaig a buscar el dorsal, el primer en arribar, encara estan muntant-ho tot. I vaig cap al cotxe fins a les 7:30 aprox. Vaig a fer un riu, començo a escalfar fins l’hora de la sortida.

8:00 Sortida, amb quedo força darrera, ja que tinc molt clar que vull córrer per sensacions, vull passar-ho be corrents. Vaig passant a la gent porto bon ritme, arribem al km5 i el meu crono marca 29:40 aprox., vaig a 6, el circuit es molt distret, te parts tècniques, pujades ( encara que no son gaire dures, baixades ( d’aquestes si que en n’hi ha alguna que tens que frenar, es carregen els quàdriceps ), torrents ( estan humits, rellisquen, son estrets, tenim que passar de un en un, impossible passar a ningú ), camins per dins el bosc, camins amples, en fi, una mica de tot, molt divertit, 100% recomanable, escolto a un company que comenta en el km 9,5 i portem 59 minuts (segons el seu gps), dintre de mi, penso, vaig malament de temps, però anava força còmode amb el meu ritme, en comencen a passar alguns corredors, però no em vull picar, ja tenia clar que aniria per sensacions, passem el km 15 amb 1:17 aprox., alguna cosa no lliga, arribo a l’arribada amb un temps de 1:28:20, estic molt satisfet del meu temps ja que no he tingut sensacions de ensorrar-me en tot el circuit, i la 3 Femenina a entrat 70m per davant meu.

Pensant una mica, alguna cosa no lliga, els indicadors de km estan mal col·locats o realment no hi ha 17km, revisant el track penjat per l’organització veig que son 16300m, i una altre sorpresa, el crono de l’organització marca 1:22:20, aquí a fallat la logística, escriure un email a l’organització a veure si contesten.

9:30 Recullo el entrepà, comento la jugada amb algun conegut, faig quatre estiraments, un caldet calentó, i cap a casa.

10:20 Ja estic a casa esmorzant, em la família. Fantàstic !!!

Jeroni Sabaté.